Tiktok Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır? - Tiktok’ta Konum Değiştirme

Tiktok Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır? - Tiktok’ta Konum Değiştirme

Tiktok ülke değiştirme, diğer ülkelerin videolarına daha kısa sürede erişmenize yarayan bir ayardır. Bu yazımızla sizlere tiktok’ta ülke değiştirme nasıl yapılır? Sorusunu cevaplayacağız. Tiktok konum değiştirmek için yapacağınız tüm adımlar aşağı kısımda detaylıca verilmiştir. Tiktok’ta bölge değiştirmek için hemen verilenleri yapmaya başla.

Tiktok’ta Ülke Değiştirmek Ne İşe Yarar?

Tiktok uygulamasında ülke değiştirmeniz, keşfet kısmının tamamen konuma göre değişimini sağlamaktadır. Başka ülke ve bölgede yaşayan tiktok kullanıcılarının nasıl içerikler ürettiği konusunda bilgi sahibi olmanıza yaramaktadır. Tiktok ülke ayarları ile beraber sizlerde diğer kişilerin içeriklerini kendi ülkenize uyarlayabilir ve hesabınızı geliştirebilirsiniz.

Tiktok ülke değiştirmek, başka ülkede popüler olan videoları kendi ülkenize taşımanıza yardımcı olacaktır. Bu durumdan dolayı hesabınızı keşfete düşürebilir ve fenomen olabilirsiniz.

Tiktok’ta ülke değiştirerek video editleyebilir ve yükselebilirsiniz. Ayrıca takipdestek sitesinin, tiktok beğeni satın al ve tiktok izlenme satın al paketlerini inceleyerek te fenomen olabilirsiniz.

Tiktok Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır?

Tiktok ülke değiştirme için 3 yöntem bulunmaktadır. İlk yöntemimiz tiktok uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Tiktok’ta ülke değiştirme işlemi basit adımlarla hızlıca yapılabilmektedir. Tiktok konum değiştirmek için aşağıda verilen işlemleri takip ediniz.

Tiktok ülke değiştirme ayarı;

  1. Tiktok uygulamasını açınız.
  2. Sağ kısımda yer alan “Profil” alanına tıklayınız.
  3. Sağ üst kısımda 3 çizgi ile belirtilen “Menü” kısmını açınız.
  4. Açılan menüden “Ayarlar ve Gizlilik” kısmına tıklayınız.
  5. İçerik ve etkinlik bölümünde yer alan “İçerik Tercihleri” yazan bölüme tıklayınız.
  6. “Video Dilleri” kısmına tıklayıp devam ediniz.
  7. “Dil Ekle” bölümüne basınız.
  8. Dilediğiniz ülkenin dilini seçerek konum ayarınızı güncelleyiniz.
  9. Ayarı seçtikten sonra sağ üstte yer alan “Bitti” kısmına tıklayınız.

Tiktok dil ayarı yapıldıktan sonra konumunuz otomatik olarak güncellenecektir. Tiktok ülke değiştirmek için adımları sırası ile takip ediniz.

Tiktok ülke değiştirmek için diğer 2 yöntem aşağı kısımda açıklanmıştır. Dilediğiniz yöntemi kullanarak tiktok'ta konum değiştirebilirsiniz.

Tiktok VPN ile Ülke ve Konum Değiştirme

Tiktok ülke değiştirmenin diğer yöntemi ise vpn kullanmaktır. Vpn bildiğiniz üzere sizlerin başka ülkenin IP sini kullanarak erişim sağlamaktır. Bu sayede istediğiniz ülkeden tiktok’a bağlanabilir ve keşfetinizi değiştirebilirsiniz.

Tiktok vpn ile konum değiştirme;

  1. Telefonunuzda yer alan mağazalardan birine giriniz.
  2. Arama kısmına “VPN” yazınız.
  3. En çok indirilen vpn ugulamasını indiriniz.
  4. Telefonunuza indikten sonra, ülke ayarlarından dilediğiniz ülkeyi seçiniz.
  5. Ülkenin sunucusuna bağlandıktan sonra tiktok’a giriniz.

Vpn ile tiktok ülke değiştirme bu şekilde gerçekleşmektedir. Tiktok ülke değiştirmek hemen vpn indiriniz.

Tiktok Ülke Değiştirmek İçin Yeni Telefon Numarası Alma

Tiktok’ta bu yöntemleri yapamazsanız eğer son yöntem olarak yabancı hat almaktır. İstediğiniz ülkenin telefon numarasını aldığınız durumda keşfetiniz tamamen değişecektir. Telefon hattı almak için yurtdışında tanıdığınız bir kişiden rica edebilirsiniz. Başka türlü yurtdışı hat almak zor bir işlemdir.

Tiktok ülke değiştirmek için en zor yöntem yabancı telefon numarası almaktır. Tiktok’ta konum değiştirmek için en başta verilen 2 yöntemi kesinlikle denemenizi öneririm. Tiktok bölge değiştirmek için hemen verilen işlemleri yapmaya başla.

Tiktok ülke ve konum değiştirme 2022 yılında en güncel olarak sizlere bu yazımızda verilmiştir. En yeni ayarların beraberinde tiktok’ta bölge değiştirmek için adımları takip ediniz.

Sonraki Yazı; Tiktok Banka Hesabı Nasıl Eklenir?

Önceki Yazılar;